Huur een stoel in onze flexibele tattoostudio

Het Tattoohuys biedt een professionele tattoo-studio, of tattoo-plaatsen aan voor tattoo-artiesten of shops welke al professioneel bezig zijn, maar die bijvoorbeeld een verbouwing van hun eigen shop moeten ondergaan. Maar ook voor de shop die wat ruimte gebrek heeft is dit een ideale gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld een gast-artiest in je shop laten werken , terwijl een andere artiest met zijn klant een tattoo-stoel bij het Tattoohuys gebruikt. Is het openen van je eigen tattooshop nog een stapje te ver, maar ben je wel al aan de weg timmeren als professioneel tattoo-artiest0? Huur dan je eigen werkplek in onze tattoo-groothandel in Heerhugowaard. In dit Tattoohuis heb je de beschikking over een complete werkplek en kun je in een inspirerende omgeving al jouw creativiteit kwijt. ( wij vereisen wel dat u aantoonbaar professioneel tattooartiest bent en volgens de GGD richtlijnen te werk gaat !)   

Een creatieve, uitdagende omgeving!

Omdat wij professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan , organiseert en bemiddeld het Tattoohuys seminairs, opleidingen en trainingen voor en door de professionele tattooartiest. Deze trainingen zijn er niet om u te leren tattooeren, maar om eens out of the box te stappen.   Samen met de professionele tattooartiesten willen we van Het Tattoohuys een creatieve, uitdagende omgeving maken, waarin iedere professionele artiest zich thuis voelt. Wil jij jouw passie uitoefenen op een plek waar je elke dag van de week – óók ’s avonds – terecht kunt? Informeer dan naar de mogelijkheden en voorwaarden. 

Onze professionele studio is GGD-gekeurd en is van alle gemakken voorzien.

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je vragen over Het Tattoo Huys of één van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 072 582 3357 of via de onderstaande button.

Scroll naar top