Dé tattoo groothandel van noord-holland

De groothandel voor zowel de professionele als de startende tattoo-artiest. Wij zijn een groothandel met een online webshop en een fysieke shop in het Noord- Hollandse Heerhugowaard (bij Alkmaar)

Online groothandel

Onze groothandel is gevuld met de benodigdheden voor de hedendaagse en moderne tattoo-artiest. Staat er iets niet in de shop, maar wil je dat wij je dit wel leveren, neem dan contact op zodat wij dit product eventueel in ons assortiment op kunnen nemen.

Flexibele studio

Onze flexibele tattooshop is een shop voor de zelfstandige tattoo-artiest. Je kunt bij ons een stoel huren van 10:00 – 22:00 en hier je eigen klanten bedienen, terwijl je ook werk krijgt aangeboden door het Tattoohuys.

Tattoo laseren

Heb je spijt van het laten zetten van een tattoo? Maak een afspraak bij Het Tatoohuys en wij verwijderen deze weer volgens de laatste richtlijnen.

Groothandel ÉN Winkel

Wees welkom in onze winkel in Heerhugowaard en zie en hoor wat wij voor zowel de professionele als startende artiest kunnen betekenen.

Nieuw binnen

Een eigen winkel, showroom en afhaalpunt

Wij verkopen daarnaast verschillende medische en aanverwanten artikelen. Wij leveren dit aan huisartsen, dermatologen, pedicures, manicures, verloskundigen, fysiotherapeuten, schoonheidssalons, industrie en particulieren.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over Het Tattoohuys of één van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 072 582 3357 / 06 1141 4488  of via de onderstaande button.

Scroll naar top