Welkom bij Het Tattoohuys!

Tatoeëren is onze passie en die passie willen we met iedereen delen. Het Tattoohuys is de tattoo-groothandel voor al jouw tattoo-benodigdheden. We beschikken over een ruim aanbod van producten van hoge kwaliteit, die je ondersteunen bij het leveren van vakwerk. Maar, we gaan verder. Op een laagdrempelige, leuke en professionele manier laten we zien hoe tof de tattoowereld is.

In Het Tattoohuys krijg je alle vrijheid om jezelf te zijn en maak je onderdeel uit van een tattoocentrum waar liefhebbers samenkomen. Om te tatoeëren in de flexibele tattoo-studio, te praten over de laatste tattootechnieken en de nieuwste tattooproducten, om te schetsen en tekenen of om meer te doen met jouw passie. Een creatieve omgeving, waar we met z’n allen van elkaar leren en elkaar inspireren! Kom langs en ontdek ons sfeervolle, toegankelijke tattoocentrum!

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je vragen over Het Tattoo Huys of één van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 072 – 582 33 57  whatsapp 06- 1141 4488 of via de onderstaande button.

Scroll naar top